En vanlig dag på jobbet

Precissssssssssssssssssss som vanligt var det inte mycket att göra på jobbet. Tråkigt i längden , fast när jag tänker efter så är det ju ett väldigt bra jobb och bra betalt för att vara mitt första sommarjobb . Och det är ju det som driver mest :) + att jag "stötte" på en trevlig kille i matsalen. Vid första anblick såg han very hot ut, andra anblick ; heelt okej . Kom fram till att han ser bra ut. och att han är verkade vara jätte schysst som person. Vi snackade under lunchen. Tyvärr var de hans sista vecka denna vecka. Fast det var kul hursomhelst. =)

B O X N I N G
Japp, allesammans. Fick testa på boxning med min tjejkompis nyss. 8 - 9 . Intressant. Fast mina muskler svek mig.. eller snarare sagt , Vilka muskler? Men på nått sätt tyckte jag det var bra att köra en gång under sommaren iaf. Så man har lite kondis då skolorna börjar igen . Innan skolavslutningen sprang jag nämligen mellan 2 - 3 gånger i veckan, men PALLA jogga på sommaren =P Och sommarlov har man dessutom bara en gång om året. Btw är de ju faktiskt det sista sommarlovet någonsin, eller vad man nu ska säga. Nästa år är det ju äntligen dags !!!!
L Ä N G T A R !

Utkast: ^^ ...

...



...


...

Sötaste fotomodellen :) Don't you agree ? =)

update ;)

fs
B1 och B2 ;)



fddg




gff

Jag och min kusins dotter i Värmland :)

hfg

Jag i helgen . Fick köra bilen för första gången på egen hand , med några kompisar . ( Utan pappa vid sidan om alltså hihi ^^ )

gd

Halv galen bild , jag vet !!... Men om man nu blir meddragen till en ROCKKLUBB, och samtidigt inte gillar rock så blir det automatiskt såhär ;)

RSS 2.0